Sepetli Vinç

Çalışma güvenliği açısından çalışanların problemli bölgelerde güvenli bir şekilde çalışmasını sağlayan ve aynı zamanda araç üzerinde de yer alabilecek araçlara sepetli vinç denilmektedir. İnşaat alanlarında genellikle bu tür araçların tercih edilmesinin en temel sebebi, ulaşılması zor olan binalara kolay bir şekilde ulaşılmasını sağlamaktır.

Sepetli Platform

Günümüzde sepetli platform çeşitli sektörlerde kullanılmaktadır. Bu iş makinelerinin bu kadar çok tercih edilmesindeki en temel sebep, çalışanlara sağlamış olduğu avantajlardır. Sepetli platform, kullandığı alanlarda çalışanlara büyük katkılar sağlamaktadır. Sepetli platform kullanarak hem iş gücünden kısarak maliyet düşürebilir, hem de işlerinizi kısa sürede halledebilirsiniz. Bunları ancak sepetli platformlar sayesinde gerçekleştirebilirsiniz.

Hiyap Vinç

Hiyap vinç, kamyon üstü hidrolik bir vinç türüdür. İsveç Hiab markası tarafından üretilen hiyap vinçler, zaman içerisinde markasıyla birleşmiştir. Hiyap vinç günümüzde çeşitli alanlarda sıkça kullanılmaktadır. Hiab ya da hiyap olarak bilinmektedir. Araç üstü vinç denilince akıllara gelen bir vinç türü olan hiyap vinçler, yük taşıma dünyasında sıkça karşılaşılan bir markadır.

Mobil Vinç

Adından da anlaşılacağı gibi, her yere gidebilen hareketli vinçlere mobil vinç denilmektedir. Paletli ve tekerlekli bir yapıda görünen bu vincin tır ve iş makinesi gibi görünen modelleri bulunmaktadır. Mobil vinçler amacına göre farklı alanlarda kullanılmaktadır.

Yükleri istenilen yerden istenilen yere taşıyabilen bu ağır iş makineleri hem zamandan hem de iş gücünden tasarruf sağlamaktadır. Bununla beraber emniyet güvenliği alınabilen ve kullanımı zor olamayan bu makineler çeşitli alanlarda kullanılmaktadır. Özellikle makine ve inşaat alanında kullanılan bu vinçler aynı zamanda ev eşyası taşımak için de kullanılabilmektedir.

Makaslı Platform

Binaların dış ve iç duvarlarına yapılması gereken temizlik ve tadilat işlerinin kolaylıkla yapılması sağlayan araçlara makaslı platform denilmektedir. İstenilen her yere ulaşımı sağlayan makaslı platformlar son derece güvenilirdir. Bulunduğu yerden yukarıya doğru yükselmesi sebebiyle, günümüzde pek çok alanda da tercih edilmektedir.

Makaslı platformların belirli yükseklikte kullanılabilmektedir. Bu sebeple fazla yükseklik gerektirmeyen işlerde tercih edilmektedir. Bu makinelerin kullanımı tamamen nitelikli ve eğitimli personeller tarafından gerçekleştirilmektedir.

Jumbo Sepetli Vinç

Yüksek mesafelerde çalışılması gerektiğinde çalışanları ve ekipmanları güvenli bir şekilde yukarıya taşıyan araçların başında jumbo sepetli vinç gelmektedir. İş güvenliği noktasında son derece önemli olan bu araçlar, hemen hemen bütün koşullarda kullanılabilmektedir. Fuar alanlarının hazırlığı, dış cephe temizliği ve binaların bakım ve onarım gibi işlemlerinde tercih edilmektedir. Yapılacak işin ve kullanılacak alanın durumuna göre seçilmesi gerekmektedir. Çalışanlara güvenli bir ortam sunan jumbo sepetli vinçler, yüksek ve riskli alanlar tercih edilmektedir.

Sohbeti Başlat
1
Merhaba nasıl yardımcı olabiliriz?